Elkészült az álomkonyha? Akkor jöhet az edény készlet!

Hiába a szép, új konyha. Az nem teljes, ha nincs benne egy alap edénykészlet! A zseniális fogások ugyanis zseniális edény készletben és persze egy zseniális szakácsnővel, vagy szakáccsal készülnek.

Minden nő egy gyönyörű, hatalmas, mindennel felszerelt konyháról álmodozik egész életében. A ház megtervezésénél ezen lesz a legnagyobb hangsúly. Abban minden kézre álljon és minden maximálisan praktikus legyen. Ne kelljen bosszankodni amiatt, hogy csak egyetlen konnektort terveztünk bele és hogy hiába a sok polc, ha azok túl alacsonyan és sűrűn vannak rakva.

Az álomkonyha nem merül ki annyiban, hogy elkészült a bútorozás. Szükség lesz az alapvető konyhai eszközökre is. Pohárkészlet, étkészlet, tányérkészlet, fűszertartók, kínálók, edénykészlet.

Edénykészlet
Edénykészlet

Na de milyen edénykészletet vásároljunk az új konyhába?

Ízléstől és megszokástól függően az edénykészlet lehet hagyományos és modern is. A külsőre utazunk, vagy a tudására? Lehet, hogy nem kell választani a kettő között, mert ma már kaphatóak gyönyörű és minőségileg is első osztályú edénykészletek. Ilyen a kerámia bevonatos edénykészlet is. Ezek többféle színben vásárolhatóak, az új konyha stílusához igazodván.

Egyre népszerűbb a modern és magas minőségű, gránit edénykészlet. A tudatos táplálkozást követőknek nagyon fontos a minőségi étkezés. Az pedig első osztályú edénykészlettel vitelezhető ki. A gránit edénykészlet nem kíván olajat és zsírt, az étel mégsem tapad le benne. Ez nagyon jól jön a diétázóknak, mert remek kalóriaszegény ételeket készíthetnek ilyen szuper edénykészletben.

Aki csak ritkán főz, egy zománcozott edénykészlet is elegendő lesz számára. Ez a típus olcsó, a szett sok darabból áll, tökéletes a kezdő háziasszonyoknak.

Miből áll egy alap edénykészlet? Ez attól is függ, hogy nagy-e a család, vagy sem.  Jó, ha van egy fazekunk, a levesekhez. (Kisebb és/vagy nagyobb.) Legyen benne továbbá, többféle méretű lábas, a főételek, a köretek elkészítéséhez. Serpenyő, az ínycsiklandó ételekhez. Ezeknek legyenek fedőik is, mert úgy teljes a főzés.

Ha nincs még, vagy hiányos az álomkonyhád felszerelése, egy edény készlet beszerzése nem várhat! Készítsen mindenki finomabbnál-finomabb falatokat, vacsorákat, ebédeket a családnak és barátoknak! Kötelező lelassítani is ebben a rohanó világban és szeretteinkkel foglalkozni.

Szuper edény készletet és ínycsiklandó lakomákat kívánok!

Vélemény, hozzászólás?