Életjáradék kötése online

Az életjáradék befektetés leggyakoribb módja a befektetési alap. Ezekből a jövedelmekből a biztosítótársaság rendszeresen fizet Önnek, átalányösszeg vagy időbeli kifizetések formájában. Többféle járadék létezik, és mindegyiknek pontos fizetési struktúrája van a biztosító társasággal elfogadott feltételektől függően.

Életjáradék online is elintézhető az eletjaradekhivatal.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és itt mindent megtudhat az életjáradékok előnyeiről is. Az életjáradék célja, hogy rendszeres és garantált jövedelmet biztosítson egész életében. Fontos olyan járadékot választani, amely tükrözi az Ön és a nyugdíjas házastársa igényeit, ezért fontos pénzügyi tanácsot kérni a döntés meghozatala előtt. A járadékok jobban megfelelhetnek azoknak az embereknek, akik szeretnék elkerülni a lehetséges kockázatokat, és nyugdíjukhoz garantált jövedelmet szeretnének. Különböző előnyei vannak annak, hogy járadékot igényelnek.  „Nyugdíjazási útmutatónk” segít megérteni a termékek közötti különbséget. Számos választási lehetősége van a járadék vásárlásakor: Egyetlen életjáradékot csak életének végéig kell fizetni. Közös életjáradék esetén a nyugdíjának egy százalékát halála után házastársának kell fizetnie.

Ha úgy dönt, hogy garantált időszakra vesz fel, akkor a nyugdíját a garantált időtartam minimumáig kell fizetni, még akkor is, ha ebben az időszakban meghal. A szintes járadék azt jelenti, hogy a járadék kifizetése az élete folyamán ugyanaz marad, a felgyülemlő járadék pedig azt jelenti, hogy a járadék fizetése rögzített árfolyamon emelkedik minden évben. Senki sem tudja pontosan, hogy mire lesz szüksége a nyugdíjas éveihez, vagy milyen adókat és illetékeket fog felvenni. Amennyiben mindent meg szeretne tudni az életjáradékokról, vegye fel velünk a kapcsolatot az elejaradekhivatal.hu weboldalon.

Vélemény, hozzászólás?