Dynamics 365 business central elérhető itt!

Mostanra úgy tűnhet, hogy minden, amivel online dolgozik, egy felhőben van. A felhőalapú számítástechnika a modern üzleti technológia jövője, és számos előnnyel jár a helyben üzemeltetett szoftverekkel szemben. Tehát amikor az üzleti menedzsment szoftverről van szó, nincs ok arra, hogy ne legyen meg a felhőben is.

Dynamics 365 business central elérhető a devit.hu weboldalon, ezért nem kell messzire mennie, ha ön is többet szeretne megtudni a Dynamicsről. A Microsoft mostantól a Microsoft Business Central-t kínálja egy teljes körű üzleti menedzsment megoldásként, amely teljes egészében a felhőben található. A Microsoft Business Central segítségével vállalkozása ugyanazokkal a képességekkel rendelkezhet, mint a Microsoft Dynamic NAV felhőalapú környezetben. De talán kíváncsi arra, hogy a Microsoft Business Central milyen előnyökkel járhat az Ön vállalkozása számára. Ezenkívül aggódhat, hogy nem rendelkezik informatikai kapacitással az új szoftver bevezetésének kezelésére. Lehet, hogy jelenleg számos különböző üzleti szoftverrel dolgozik, amelyek közül egyik sem úgy végzi el a munkát, ahogy szeretné. Lehet, hogy rendelkezik belépő szintű számviteli szoftverrel, amelyet valamivel szigorúbbra szeretne frissíteni, vagy vállalati erőforrás-tervező szoftverrel rendelkezik, amely mára lejárt termék.

Amire szüksége van, és amit a Microsoft Business Central kínál, az egy szoftvertermék, amely egy csomagban megadja mindazt, amire szüksége van egy vállalkozás kezeléséhez.  Ez magában foglalja a műveleteket, a pénzügyeket, az értékesítést és az ügyfélszolgálatot egyetlen üzleti menedzsment megoldásban. Egy ilyen programmal teljes körű képet kaphat vállalkozásáról, lehetővé téve, hogy egy alkalmazásban mindent szabályozhasson, amire figyelnie kell. További részleteket és leírást a devit.hu weboldalon talál.

Vélemény, hozzászólás?