Csillagtérkép ajándék karácsonyra vagy születésnapra!

A csapatunk csillagtérképei elegáns és egyedi ajándékok, hiszen megörökítenek egy fontos pillanatot az ön vagy szerettei életében, az égbolt csillagainak felhasználásával.

Csillagtérkép ajándék várja a csillagokalatt.hu weboldalra látogatva, tehát keressen fel minket bátran és tekintse meg minőségi termékeinket amikkel meglepheti szeretteit. Ami igazán különlegessé teszi ezeket a csillagtérképeket, az az, hogy olyan sokoldalúak. Legyen szó egy kapcsolatról, egy születésről vagy egy siker évfordulójáról, mindenkinek vannak olyan pillanatai az életében, amelyeket soha nem akar elfelejteni, és még különlegesebbé teheti ezeket egy csillagtérképpel. Ez az a fajta ajándék, amitől valakinek könny szökhet a szemébe, és még nem késő megrendelni karácsony előtt. Egy különleges évfordulóról is megemlékezhet, így ki kell választania a helyszínt, ahonnan látni az eget, és a különleges esemény dátumát, amelyet soha nem akar elfelejteni.

Ezen az oldalon lehetőség nyílik arra is, hogy akár speciális szöveget is hozzáadjunk (de megadhatja csak a neveket is), és beállíthatja a szélességi fokot, vagy akár az időt is. Miután ezt megtette, egyszerűen rá kell kattintania egy gombra, és létrehozhatja a csillagtérkép előnézetét, amelyet átnézhet. Örömmel láthatja, hogy csapatunk mindent megtesz a csillagtérkép tényleges elkészítése terén, és meg kell adnia az e-mail címét is, hogy elküldjék önnek. Néhányszor átnézheti, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden pontosan úgy van-e, ahogyan szeretné (ha hibát talál, bármilyen szerkesztést elvégezhet), majd nekivághat és megrendelheti a plakátot. Csapatunktól egy gyönyörű szép nyomatot kap egy matt poszterre, amihez akár keretet is kérhet. Amennyiben többet tudna meg a rendelésről és csillagtérképeinkről, mindenképpen látogasson el a csillagokalatt.hu weboldalra.