Cry babies fancy flamingo interaktív baba

A kislánya imádni fogja az ölelgetést és az imádni való Cry Babies Fancy Flamingo interaktív baba gondozását. Mi sem lehetne jobb meglepetés, mint egy olyan baba, ami önfeledt játék örömet okozhat.

A Cry babies fancy flamingo interaktív baba igényli a cumizást és az ölelést, hogy ne sírjon. Igazi könnyeket ejt és szinte követeli a cumit, amikor azt kiveszik a szájából. A legjobb szórakozási élmény érdekében a Fancy Flamingo interaktív baba karja és lába mozgatható. A Cry Babies fancy flamingo egy gyengéd játékbaba, amely valódi könnyekkel sír, amikor elveszíti a cumit. Fancy lágy tapintású, rózsaszínű flamingóruhát visel, és szereti, ha kényeztetik és át van ölelve. Amikor le van vetkőztetve elkezd kétségbeesetten sírni, ezért állandó foglalkozást igényel! A kétségbeesett sírás megnyugtatása érdekében csak fektesse le és adja újra neki a cumi. Ezt a játékot minden kislány imádni fogja, de 18 hónapos kortól ajánlott. A legjobb kikapcsolódási lehetőség minden kislány számára, amely megtanítja a gondoskodásra és az odaadásra, ezért kifejezetten ajánlott a számukra egy magas minőségű interaktív baba.

Vásárolja meg kislányának ezt a részletgazdag és fantasztikusan szép cry babies fancy flamingo interaktív babát és a siker garantált lesz. Sok kislány álma vágyik valóra, amikor megkapja élete első Cry babies interaktív babáját, ezért ne szalassza el az alkalmat és rendelje meg online, hogy az Ön kislánya is kedvére játszhasson vele. Minden pillanat, amit az interaktív babával tölt el örömteli és vidám lesz. Válassza a jatek-webaruhaz.hu weboldalt, ahol minden termékünkkel kapcsolatban részletes információt talál vagy keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 70 93 33 708 telefonszámon vagy írjon nekünk az info@jatek-webaruhaz.hu email címre.

Vélemény, hozzászólás?