Belföldi költöztetés a lehető legjobb áron

Vannak olyan helyzetek az életben, amikor el kell költöznünk az addigi lakóhelyünkről egy másik városba. A költözés egy nagyon bonyolult feladat és  sok stresszel jár. Ezért fontos, hogy olyan költöztető céget válasszunk, ahol tapasztalt emberek dolgoznak és jól végzik a munkájukat.

Belföldi költöztetés az Unió Tehernél hazánkban, Zuglóban és az ország más területein a hét bármelyik napján. Budapesten és környékén a munkafelmérés díjmentes. Költözéskor tanácsos kidobni azokat a dolgokat, amire már nincs szükség. Sokat segít ha a dobozokra ráírjuk, hogy mit tartalmaznak, így az új helyszínen már azonnal a megfelelő szobába fognak kerülni a dobozok. A hűtőgépeket szállítás előtt mindenképp le kell olvasztani, hogy a teherautón nehogy elázzanak a dobozok. Vannak olyan bútorok, amelyeket szakszerűen kell szétszedni, ezért ha nem tudjuk magunk megoldani a feladatot, akkor hagyjuk, hogy az Unió Teher munkatársai végezzék el szakszerűen a munkát. A szállítómunkásoknak több éves tapasztalata van a bútorok, mosógépek szét szerelésében, tehát bátran rájuk bízhatók ezek a feladatok. A költöztetéshez az Unió Teher díjmentesen biztosítja a ragasztószalagok, fóliát és dobozokat. A tehergépjárművek kifejezetten költöztetési, szállítási, fuvarozási célra vannak felszerelve, ezért minden ehhez szükséges eszköz megtalálható rajtuk.

Legyen szó irodák, cégek, hivatalok költöztetéséről hazánkban az Unió Teher a legjobb választás. Látogasson el Ön is a www.unioteher.hu weboldalra és tudjon meg minél többet az itt igényelhető szolgáltatásról. Hogyha bármilyen kérdése lenne, akkor tárcsázza a +36 30 651 8023-as telefonszámot, vagy írjon emailt az info@unioteher.hu e-mail címre, és minden kérdésére örömmel válaszolnak majd az itt dolgozók.

Vélemény, hozzászólás?