Audioquest HDMI kábel: jobb hang- és képminőség!

Az Audioquest HDMI kábelek használatával, sokkal jobb hang- és képminőséget érhetünk el, mintha egy „no name” kábelt használnánk. Az Audioquest HDMI kábelek közül a legkedveltebb talán az Audioquest Cinnamon HDMI, és az Audioquest Carbon HDMI, de vannak még más típusú Audioquest kábelek is, például a Pearl, a Chocolate, a Vodka, vagy a Coffee stb.

Minőségi HDMI kábel változatos kínálata elérhető a sounds-good.hu weboldalon, igen kedvező áron. Itt mindenki megtalálhatja a neki megfelelő kábelt, ami illeszkedik úgy a sztereójához, mind a pénztárcájához. Egy alap rendszerhez elég, ha egy Pearl, vagy egy Forest HDMI kábelt vásárol, középkategóriás házimozi érdemes egy Cinnamon, vagy egy Chocolate, felső- és középkategóriához a Carbon és a Vodka ajánlott, míg a felsőkategóriáshoz a Coffee és a Diamond. Ezeket webáruházunk ingyenesen kiszállítja önnek rendelés esetén, és ha regisztrál, kaphat akár 5%-os kedvezményt is bármely termékünkre. Webáruházunkban található Magyarország egyik legnagyobb és legszínesebb készlete, ahol biztosan megtalálja a hosszban is megfelelő kábelt.

Az alap szintű Audioquest Pearl HDMI kábel 4 féle méretben található: 0,6m, 1m, 1,5m, 6m. Anyaga tömör LGC réz, jelútja futáskorrigált, és kettős jel iránnyal rendelkezik: Ethernet és ARC (Audio Return Channel). Az Audioquest Diamond HDMI kábel egy felsőkategóriás típus, aminek anyaga 100%-os ezüst vezetőből áll, szigetelése pedig tömör polietilén. Ha több információt szeretne megtudni a HDMI kábelekről, látogassa fel a sounds-good.hu weboldalt, vagy tárcsázza a +36 30 870 3012 telefonszámot, ahol ügyfélszolgálatunk szívesen ad tanácsot a megfelelő HDMI kábel vásárlás érdekében. Válassza tehát az Audioquest HDMI kábeleket a jobb hang- és képminőség érdekében.

Vélemény, hozzászólás?