Aszalt gyümölcs – avagy a csinta

Egy ízletes ropogtatni való a hétköznapokra, mely kitűnő alternatíva a gyermekeknek is uzsonnára, vagy a délutáni játék közbeni energia gyűjtésre. Számos finomság létezik, sok oldal hirdeti a különféle uzsonna ötleteket, azonban a rohanó hétköznapokban sokszor nincs idő ezek elkészítésére.

Aszalt gyümölcs nem mindennapi formában hozzáadott cukor nélkül, gluténmentesen, 100 %-ban hazai bio gyümölcsökből – ez a csinta, mely kíméletes eljárással készül, alacsony hőfokon. A csinta egy olyan finomság mely nem csak a gyerkőcök számára jó uzsonna ötlet, de a rohanó hétköznapokban kiváló a felnőtteknek, ráadásul mivel nem tartalmaz hozzáadott cukrot, a diétában is megállja a helyét. A csinta különleges íze miatt nagyon hamar elnyeri a kóstoló személyek rajongását. Ráadásul nem kell az elkészítésével sem bajlódni. Csak kibontja és már majszolhatja is ezt a finomságot. A kreatív kezek akár kiváló nasit varázsolhatnak belőle az esti bulira, de akár önmagában is felszolgálhatja. A csinta biztosan emelni fogja az este fényét.

A csinta kilenc különböző ízben kapható, így mindennap más és más ízvilág kerülhet a gyerkőc táskájába. Így biztos lehet benne, hogy egyhamar nem unja meg a gyümölcsös ízeket, valamint a családtagok is megtalálhatják a leginkább nekik ízlő csintát. Mivel mindannyian mások vagyunk, így ízek terén is eltérőek az igények. Vannak, akik az édes, mások a fűszeres ízek rajongói. Bármelyik tábort is erősíti Ön, a csinta széles ízpalettáján mindkét ízvilág kedvelői megtalálhatják számításaikat. Ha még nem kóstolta volna, ideje kipróbálni, erre pedig a legalkalmasabb a mind a kilenc ízt tartalmazó csinta minta. Bővebb információkat a csinta.hu weboldalon talál. Rendelje meg Ön is saját, ízletes, kedvenc csintáját.

Vélemény, hozzászólás?