Antigraffiti bevonat kedvezményesen kapható!

Amikor először alkalmazzák az antigraffiti bevonatot egy felületre, vastag, nedves bevonatként hordják fel. Amint az oldószert hagyjuk elpárologni, az egymáshoz vonzódó pigmentlemezek egymásra halmozódnak és rétegeket képeznek. A kötőanyag polimerizálódik, és lényegében egymáshoz rögzíti a pigmentlemezeket. Marad a kötőanyag és pigment egységes bevonata. Az anti-graffiti bevonatok miatt a festékek nem tudnak megtapadni a felületen.

Antigraffiti bevonat kedvezményesen elérhető a fitinfo.hu weboldalra látogatva, tehát itt a helye nálunk ha ön is elgondolkodott már azon, hogy kipróbálja ezeket a bevonatokat. Az anti-graffiti bevonatok szabad szemmel láthatatlanok lehetnek. A graffiti elleni bevonatoknak két különböző kategóriája létezik. Az első, feláldozó bevonatot egy felületre viszik fel, majd a graffiti felhordásakor eltávolítják. Az alatta lévő felület tiszta marad, és új védőbevonatot lehet felvinni. A másik típusú bevonat az állandó bevonat, amely eleve megakadályozza a graffiti felülethez tapadását. A tartós bevonatok gyakran drágábbak, mint más bevonatok, de megfelelő használat esetén csak egyszer kell felhordani. Ezek úgy működnek, hogy védőfelületet hoznak létre, amelyhez a festékszóró nem tud ragaszkodni. A felület rongálása után gyakran csak egy egyszerű oldószer (toluol) és némi kézi munka szükséges a festék eltávolításához. Az alatta lévő felület és a védőbevonat sértetlen marad.

Az állandó bevonatok némelyike ​​közé tartoznak a poliuretánok, nanorészecskék, fluorozott szénhidrogének vagy sziloxánok. A poliuretán bevonatok záró tulajdonságaik miatt hasznosak. A nagy láncmerevség és a nagy térhálósodási sűrűség csökkenti a polimer azon képességét, hogy megduzzadjon és felszívja a graffitifestéket. Amennyiben megtekintené antigraffiti bevonat készletünket látogasson el a fitinfo.hu weboldalra.