Amerikai városok, ahol a legnagyobb a forgalom

A nagyobb városokban élő emberek nap, mint nap bosszankodnak a forgalom miatt, hiszen ezeken a helyeken gyakoriak a dugók. A városi forgalmat nagymértékben befolyásolja a népesség, a városvezetés, a közút szélessége, a balesetek, valamint az időjárás is. Van néhány olyan város, ahol különösen zsúfolt a forgalom napközben.

Amerikai városok, ahol a legnagyobb a forgalom és a tumultus az utakon: Los Angeles, San Francisco, New York City, és Boston. Los Angeles zsúfolt forgalma legfőképp az óriási népesség következtében alakul ki, hiszen a várostervezés és a forgalomirányítás a legfejlettebbek közé tartozik. Reggelente a város forgalma felborul, mivel a dolgozók 84%-a más településekről utazik Los Angelesbe. A közutak kevésbé lenne zsúfoltak, ha nem csak 6,2%-a a lakosságnak választaná a tömegközlekedési járműveket. A felmérések során kiderült, hogy évente az ingázó emberek körülbelül 61 órát késnek a munkahelyről. Az országban a tömegközlekedés San Francisco-ban működik a legjobban. Ebben a városban a nagy forgalmat a keskeny utcák és közutak okozzák.

A New York-ban élő emberek tudják, hogy gépjárművel milyen bosszantó és nehéz közlekedni a városban, ezért sok ember nem is vásárol autót. A város óriási előnye, hogy metró rendszerrel rendelkezik, de ennek ellenére is zsúfoltak a közutak. Elmondható, hogy Bostonban a legrosszabb a forgalom, mivel az emberek akár órákat is eltöltenek a dugókba. Látogasson el a www.ka-autoszerviz.hu weboldalra, ha több információt szeretne megtudni azokról az amerikai városokról, ahol zsúfolt a forgalom. Ha kérdései merültek fel a témával kapcsolatban, akkor tárcsázza a +36 62 554-013 telefonszámot, vagy írjon üzenetet az szerviz@kovacsauto.hu e-mail címre, és örömmel segítünk önnek.

Vélemény, hozzászólás?