Ablakfólia a biztonságos otthonért

A balesetek jelentős része saját otthonunkban történik. Az a hely, amit a nyugalom szigetének szeretnénk hinni, hamar egy szörnyű baleset színtere lehet, különösen abban az esetben, ha nem teszünk olyan biztonságossá otthonunkat, amennyire csak lehet.

Ablakfólia tökéletes választás, ha biztonságossá szeretné tenni otthonát családja számára. Senki sem szeretne pont otthon balesetet szenvedni. Sokszor bele sem gondolunk, hogy otthonunkban milyen potenciális veszélyforrások vannak. Ilyenek például az üvegfelületek. Az üveg egyik legismertebb tulajdonsága a törékenysége. Márpedig, ha törik az üveg, akkor jobb, ha senki nem tartózkodik a közelben, mert nagyon komoly sérüléseket tud okozni a több száz éles szilánk, mely szerte szét repül. Elég egy óvatlan mozdulat és az üveg törik. A gyerekekről tudva levő, hogy nagy szabadság vággyal rendelkeznek, ezért a játék hevében előfordulhat, hogy a szaladgálás és ugrálás közben nekiesnek az üvegnek. Minden szülő rémálma, hogy a gyermekét több száz szilánk sebesíti meg. Az ablakfólia nagyon hasznos, mivel egyben tartja az ablaküveget, akkor is, ha az eltörik.

Az ablakfólia nem csak külső ablak felületekre, hanem belső üvegfelületekre is tökéletes. Így például ajtó vagy vitrin üvegekre. Az ablakfólia nem csak a balesetek elkerülésére jelent megoldást, hanem a betörők próbálkozásai ellen is tökéletes. Ugyanis hiába töri be a jogtalanul behatolni vágyó az ablaküveget, az nem fog több száz apró darabra törni, így nem is fog tudni bejutni a lakásba. Mivel az ablakok a lakás gyenge pontjainak számítanak, ezért nagyon fontos, hogy ne vegyük ezt félvállról és biztonságossá tegyük őket. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a perfektfolia.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!

Vélemény, hozzászólás?