A rozácea, bőrpír szövődményeiről

A bőrbetegségről sokan nem tudják, ha elhanyagolódik kezelése, a folt szétterjedhet. A beteg állapota fokozatosan romlik, ha a tünetekkel nem fordul időben orvoshoz. Gyakorta előforduló egészségügyi panaszokat okoz a bőrpír, az arcon, a nyak és a mellkas táján erős pirosodást jelentkezik, egyelőre még nem tudni, pontosan miért. Kellemetlen, fájdalommal, viszketéssel jár, égető érzést okozva a bőrfelületen. Azonnal cselekedni kell a mielőbbi gyógyulás érdekében.

A rozácea, bőrpír szövődményei kialakulásának kockázata jelentősen csökkenthető alapos kivizsgálással, nem szabad félvállról venni az árulkodó jeleket! Csak megfelelő terápiával szüntethető meg az esztétikailag is kifogásolható egészségügyi probléma, sürgős orvosi ellátásra van szükség! Felkészült bőrgyógyász kollégáink várják jelentkezését az info@boc.hu e-mail címen vagy személyesen! A részletekért forduljon szakrendelőnk munkatársaihoz! Jegyeztesse elő magát orvosi kontrollra a Belvárosi Orvosi Centrumban, győződjön meg róla, érintett-e a rozáceá által vagy esetleg más bőrbetegségről van szó. Pontos diagnózis szükséges az eredményes kezeléshez, fontos, hogy jó kezekben legyen! Elismert szakorvosaink a legjobb módszerekkel, a legújabb eljárásokat alkalmazva állapítják meg, mi a baj forrása. Tudásuk legjavát adják, hogy az ide látogatók minden kényelmet élvezhessenek.

Pácienseink igényes, tiszta rendelőben, várakozás nélkül kerülnek ellátásra. A bőrpír vizsgálat ideje alatt gondoskodunk autója biztonságáról: 1 óra ingyenes parkolást, ezt követően pedig kedvezményes díjat számolunk fel a Franklin Parkolóházban. Iratkozzon fel hírlevelünkre, és tudjon meg minden szolgáltatásainkról és a rendelési változásokról! Weboldalunkon kényelmesen regisztrálhat, de telefonon is jelezheti látogatási szándékát. A személyes konzultációra javasolt időpontot előre egyeztetjük Önnel a gördülékeny ügyintézés érdekében.

Vélemény, hozzászólás?