A dugulás lehetséges okai

A lefolyó rendszerek eltömődése egy kellemetlen probléma. Rossz szagokkal, rengeteg bosszankodással járó helyzet, pedig némi odafigyeléssel könnyedén megelőzhető volna.

Kattintson ide, ha többet szeretne tudni a lefolyók dugulásának megelőzéséről. A mosogatóból, fürdőkádból, csapokból, WC-ből távozó víz rengeteg féle anyaggal találkozik, mielőtt eljut a csatornarendszerig. Ha egyáltalán eljut oda! Sokan bele sem gondolnak, de a mosogatás során felgyülemlett zsírok, ételmaradékok (pl.: morzsák, rizsszemek, stb.) összetapadva a mosogatószerrel egy nem kívánatos kis gombolyaggá gyűlhetnek a lefolyó csőrendszerben, mely kellemetlen szagokat, esetleg visszafelé áramló szennyezett vizet eredményezhet. Ugyanez a probléma a kádnál, zuhanynál, ahol a hajszálak és szőrszálak képesek egyberagadni az olajos kozmetikumokkal, vagy a WC-ben, ahová gyakran kerül nedves törlőkendő. Ezek a szennyeződések rendkívül nehezen távolíthatóak el, ráadásul házi praktikával gyakran semmi eredmény.

Az erre szakosodott szerelők azonban gondos állapotfelmérés után hatékony munkavégzéssel képesek orvosolni a kényes problémát. A futes-gazszereles.hu oldalán fellelhető szakemberek 24 órás készenlétben várják, hogy a felhasználók segítségére siessenek. A weboldalon rengeteg információ és még több hasznos tanács olvasható a vízvezeték, fűtés és gázszerelés különböző témaköreiben. Sok kellemetlenségtől megkímélhetik magukat azok, akik egy kicsit jobban odafigyelnek, esetleg alaposabban veszik szemügyre a különböző tisztítószerek és kozmetikumok leírását. Amennyiben mégis balul üt ki valami, ne habozzanak hozzáértő segítséget hívni! A futes-gazszerelo.hu-n található szakemberek naprakészek, precíz munkájuk Budapesten és Pest megyében bárki számára elérhető.